Atelier Nichita

CUREA PIELE – MIHAI VITEAZUL

280,00 lei

Pretul afisat are TVA inclus

 

Clear selection
- +
Add to wishlist

Share via:

SKU: CUREA PIELE - MIHAI VITEAZUL Categorii: ,

Informații suplimentare

Greutate0.5 kg
Dimensiuni1 × 1 × 1 cm
Culoare

Albastru143, Maro101, Maro102, Maro104, Negru, Rosu115, Verde106

Marime curea

120 cm, 125 cm, 130 cm, 100 cm, 105 cm, 110 cm, 115 cm, 120 cm, 75 cm, 80 cm, 85 cm, 90 cm, 95 cm

Am ales corect

Confirm ca am ales corect marimea si culoarea

CARACTERISTICI

 • Cod culoare : MARO104
 • Tip piele : CRETA
 • Grosime piele : 3.6mm – 3.8 mm
 • Latime curea : 3.9 cm
 • Dimensiune catarama : 7.5 / 5.7 cm
 • DE RETINUT! Putem combina orice model de piele cu orice model de catarame. Daca doriti alta combinatie de piele va rugam sa precizati in nota de comanda culoarea dorita dupa codul de culoare.
 • Fiecare curea este lucrata manual dintr-un singur strat de piele fiind complet unică, ceea ce înseamnă că NU vor fi două curele la fel. Produsul final pe care îl primiți poate fi ușor diferit de fotografiile prezentate în listă datorită calităților naturale din piele.

MARIMI DISPONIBILE

 • Se realizeaza pe comanda, dupa dimensiunea reala a taliei dumneavoastra. Va rugam sa va asigurati ca ati selectat in comanda dimensiunea masurata ca in imaginea prezentata mai jos, si NU lungimea totala pe care o doriti pentru curea.
 • Vom realiza cureaua dumneavoastra cu 5 gauri, iar dimensiunea selectata in comanda va fi la gaura din mijloc a curelei.

LIVRARE SI RETUR

 • LIVRARE  – Expedierea se face prin curier rapid, in aproximativ 5-7 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
 • Produsele se livreaza insotite de factura fiscala, certificat de garantie si punga de hartie cadou.
 • Te rugam sa ai in vedere ca produsele Nichita sunt manufacturate pe comanda doar din piele naturala, nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, tip piele, dimensiune, catarama/accesoriu metalic – deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.

GARANTIE

Garantie produse Nichita

Garantia comerciala a produselor Nichita este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.

Fiecare produs comercializat de Atelier Nichita beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 actualizata in 2008.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Vezi mai multe detalii aici : https://atelier-nichita.ro/garatie/

PIELE

Fiecare curea este lucrata manual, cu multa dragoste, dintr-un singur strat de piele fiind complet unică, ceea ce înseamnă că NU vor fi două curele la fel. Produsul final pe care îl primiți poate fi foarte ușor diferit de fotografiile prezentate în listă datorită calităților naturale din piele. Astfel unicitatea fiecarui produs este completa👍
#PieleaTabacitaVegetal este finisata prin procese naturale, de lunga durata, dar cu rezultate deosebit de frumoase. Tabacirea vegetala presupune prelucrarea pielii cu ajutorul ingredentelor de origine naturala, fara chimicale.
Aceasta metoda de tabacire este prietenoasa cu mediul inconjurator, dar si scumpa. Poate dura chiar si doua luni pentru ca o piele tabacita vegetal sa ajunga la aspectul final, si tabacirea are loc folosind tehnici traditionale, cu personal specializat. Pielea obtinuta astfel este mai frumoasa si rezistenta, dar si scumpa. Un alt aspect important este ca aceasta piele este complet bio-degradabila si nu cauzeaza alergii, asa cum sunt sanse sa se intample cu pielea tabacita chimic (cu saruri de crom)

Pielea tăbăcită vegetal din care sunt confecţionate accesoriile #Nichita are nevoie doar de puţină grijă pentru a-şi păstra caracteristicile unice pentru timp îndelungat .Pielea tăbăcită vegetal este un material viu, in timp, ea va dobândi o patina unică, deoarece absoarbe uleiurile naturale şi va fi lustruită prin manipulare repetată.
Full grain leather – top grain leather – este stratul superior al pielii de la care s-a indepartat doar parul nesuferind nici o prelucrare mecanica sau chimica pentru modificarea texturii. La o privire atenta se pot observa porii din piele precum si unele mici defecte sau cicatrici pe care le-a suferit animalul in timpul vietii sale, ca urmare fiecare piele este unica in felul ei .

ACCESORII METALICE

Cataramele si accesoriile metalice sunt realizate prin turnare centrifugala si finisate individual in atelierul propriu, din aliaj Sn-Sb-Cu, numit Britania sau Lead Free Pewter, de cea mai buna calitate, conform Normei Europene nr 1907/2006 privind continutul de Plumb, Cadmiu si Nichel din bijuterii.