Atelier Nichita

Reducere!

DECORATIUNE BIROU VLAD TEPES

300,00 lei 250,00 lei

Pretul afisat are TVA inclus

Reducerile sunt valabile in perioada 01.12 – 19.12.2021

8 în stoc

- +
Add to wishlist

Share via:

Informații suplimentare

Greutate0.5 kg
Dimensiuni1 × 1 × 1 cm

DESCRIERE

Vlad Tepes este unul dintre cei mai cunoscuti lideri medievali romani. Domnia sa este invaluita in legenda fiind considerat in acelasi timp un vampir crud si insetat de sange. Sunt cunoscute in toata lumea faptele sale de arme, si pedepsele sale cumplite.

CARACTERISTICI

  • Dimensiuni : 14.8 x 10 x 2 cm
  • Material : Lemn de stejar
  • Placuta metalica este proiectata si realizata in atelierul propriu, din aliaj Staniu-Cupru, de cea mai buna calitate, conform Normei Europene nr 1907/2006 , si este acoperita cu un strat de lac, vopsit in camp electrostatic.

LIVRARE SI RETUR

  • LIVRARE  – Expedierea se face prin curier rapid, in aproximativ 7-10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
  • Produsele se livreaza insotite de factura fiscala, certificat de garantie si punga de hartie cadou.
  • Te rugam sa ai in vedere ca produsele Nichita sunt manufacturate pe comanda doar din piele naturala, nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, tip piele, dimensiune, catarama/accesoriu metalic – deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.

GARANTIE

Garantie produse Nichita

Garantia comerciala a produselor Nichita este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.

Fiecare produs comercializat de Atelier Nichita beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 actualizata in 2008.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Vezi mai multe detalii aici : https://atelier-nichita.ro/garatie/

ACCESORII METALICE

Cataramele si accesoriile metalice sunt realizate prin turnare centrifugala si finisate individual in atelierul propriu, din aliaj Sn-Sb-Cu, numit Britania sau Lead Free Pewter, de cea mai buna calitate, conform Normei Europene nr 1907/2006 privind continutul de Plumb, Cadmiu si Nichel din bijuterii.