Atelier Nichita

Reducere!

DECORATIUNE BIROU VLAD TEPES

300,00 lei 220,00 lei

Pretul afisat are TVA inclus

Reducerile sunt valabile in perioada 09.11.2020 – 30.11.2020. 

In perioada reducerilor, expedierea produselor se va realiza in ordinea primirii si confirmarii comenzilor, iar termenul de livrare se poate prelungi cu 5-10 zile lucratoare.

 

9 în stoc

- +
Add to wishlist

Share via:

DESCRIERE

Vlad Tepes este unul dintre cei mai cunoscuti lideri medievali romani. Domnia sa este invaluita in legenda fiind considerat in acelasi timp un vampir crud si insetat de sange. Sunt cunoscute in toata lumea faptele sale de arme, si pedepsele sale cumplite.

CARACTERISTICI

  • Dimensiuni : 14.8 x 10 x 2 cm
  • Material : Lemn de stejar
  • Placuta metalica este proiectata si realizata in atelierul propriu, din aliaj Staniu-Cupru, de cea mai buna calitate, conform Normei Europene nr 1907/2006 , si este acoperita cu un strat de lac, vopsit in camp electrostatic.

LIVRARE SI RETUR

  • LIVRARE  – Expedierea se face prin curier rapid, in aproximativ 7-10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
  • Produsele se livreaza insotite de factura fiscala, certificat de garantie si punga de hartie cadou.
  • Te rugam sa ai in vedere ca produsele Nichita sunt manufacturate pe comanda doar din piele naturala, nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, tip piele, dimensiune, catarama/accesoriu metalic – deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.
Call Now Button