0
 • No products in the cart.

 • Reducere!

  BRATARA DECEBAL, SFINXUL SI DRACONUL DACIC

  110,00 lei 90,00 lei

  Bratara BRATARA DECEBAL, SFINXUL SI DRACONUL DACIC, lucrata si finisata manual reprezentand un accesoriu deosebit si unic pentru o persoana speciala. Poate fi oferita drept cadou unei persoane speciale, produsul fiind livrat in punga personalizata de cadou.

  • Latime curea : 1.6 cm
  • Diametru medalion : 5.3 / 3.1 cm
  • Material : Piele naturala tabacita vegetal. Medalionul este dintr-un Aliaj de Staniu, acoperit cu un strat de pudra translucida, vopsita in camp electrostatic.
  • Marime : Se realizeaza pe comanda dupa circumferinta mainii. Precizati in observatii, in nota de comanda, dimensiunea dorita. Atentie! Marimea se refera la circumferinta incheieturii mainii pentru care se potrivesc! Este foarte important sa va masurati corect incheietura mainii pentru realizarea la comanda a bratarilor. Fiecare bratara este lucrata manual, cu precizie in executie, atentie pentru calitatea materialelor si pentru detalii. Dimensiunea incheieturii mainii este importanta. Ea trebuie sa fie exacta, fara a adauga cm in plus.
  • Provenienta catarama : Romania – Atelier Nichita
  • Fabricat in Romania – Atelier Nichita

  DE RETINUT! Putem combina orice model de piele cu orice model de medalion. Daca doriti alta combinatie de piele va rugam sa precizati in detalii culoarea dorita dupa modelul de medalion.

  Reducerile sunt valabile in perioada 01.10.2020 – 31.10.2020

  Pretul afisat are  TVA inclus.

  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  SKU: BRATARA DECEBAL, SFINXUL SI DRACONUL DACIC Categorii: ,

  Descriere

  • Accesoriile metalice sunt confectionate din aliaj de staniu iar pielea utilizata este piele naturala, tabacita vegetal.
  • Produs lucrat MANUAL.
  • Expedierea se face in 5-7 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, prin curier rapid.
  • Produsul se livreaza in punga de hartie cadou.
  • Garantia Produselor – Fiecare model Nichita pe care il alegi din magazinul nostru va fi insotit de Factura Fiscala si un Certificat de Garantie si Calitate pentru 30 de zile.
  • PRODUS 100% CREAT IN ROMANIA.
  • Pretul afisat are TVA inclus.
  • Detalii suplimentare sau COMENZI la telefon 0746 150 465.

  Fiecare bratara este lucrata manual, cu multa dragoste, dintr-un singur strat de piele fiind complet unică, ceea ce înseamnă că NU vor fi două bratari la fel. Produsul final pe care îl primiți poate fi foarte ușor diferit de fotografiile prezentate în listă datorită calităților naturale din piele. Astfel unicitatea fiecarui produs este completa👍
  #PieleaTabacitaVegetal este finisata prin procese naturale, de lunga durata, dar cu rezultate deosebit de frumoase. Tabacirea vegetala presupune prelucrarea pielii cu ajutorul ingredentelor de origine naturala, fara chimicale.
  Aceasta metoda de tabacire este prietenoasa cu mediul inconjurator, dar si scumpa. Poate dura chiar si doua luni pentru ca o piele tabacita vegetal sa ajunga la aspectul final, si tabacirea are loc folosind tehnici traditionale, cu personal specializat. Pielea obtinuta astfel este mai frumoasa si rezistenta, dar si scumpa. Un alt aspect important este ca aceasta piele este complet bio-degradabila si nu cauzeaza alergii, asa cum sunt sanse sa se intample cu pielea tabacita chimic (cu saruri de crom)

  Pielea tăbăcită vegetal din care sunt confecţionate accesoriile #Nichita are nevoie doar de puţină grijă pentru a-şi păstra caracteristicile unice pentru timp îndelungat .Pielea tăbăcită vegetal este un material viu, in timp, ea va dobândi o patina unică, deoarece absoarbe uleiurile naturale şi va fi lustruită prin manipulare repetată.
  Full grain leather – top grain leather – este stratul superior al pielii de la care s-a indepartat doar parul nesuferind nici o prelucrare mecanica sau chimica pentru modificarea texturii. La o privire atenta se pot observa porii din piele precum si unele mici defecte sau cicatrici pe care le-a suferit animalul in timpul vietii sale, ca urmare fiecare piele este unica in felul ei .

  Call Now Button